Czas premiery Tiny Tina’s Wonderlands: kiedy będzie można grać w tę grę?

Wiadomość Czas premiery Tiny Tina’s Wonderlands: kiedy będzie można grać w tę grę?

Zastanawiasz się, kiedy w końcu będziesz mógł zanurzyć się w Krainie Czarów Tiny Tiny? Oto, kiedy najnowsza gra Borderlands będzie dostępna na większości regionów i platform.

Zdjęcie: 2K

Tiny Tina’s Wonderlands (spin-off RPG z serii Borderlands inspirowany D&D) zapowiada się na jedną z najbardziej rozrywkowych strzelanek roku. W rzeczywistości, jeśli wyjątkowy Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep DLC, na którym ta gra jest wyraźnie oparta, jest jakąkolwiek wskazówką, może to być po prostu jedna z najlepszych gier Borderlands w historii.

Podczas gdy wszyscy będą mieli okazję zobaczyć, czy Tiny Tina’s Wonderlands spełnia oczekiwania, gdy gra zostanie ostatecznie wydana 25 marca, niektórzy gracze mogą mieć szansę zagrać w tę strzelankę nieco wcześniej niż inni ze względu na nieco przesunięty harmonogram wydania tytułu .

Większość graczy planujących zagrać w Tiny Tina’s Wonderlands na kompatybilnych konsolach (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S lub Xbox One) po prostu musi poczekać, aż zegar wybije północ 25 marca w swoich strefach czasowych, aby rzeczywiście Uruchom grę. Oznacza to, że niektórzy fani będą technicznie mogli uzyskać dostęp do gry wcześniej niż inni. Oznacza to również, że osoby grające na Xboksie będą mogły zmienić wewnętrzny zegar konsoli na inną strefę czasową (Nowa Zelandia jest zawsze najlepszym wyborem na najwcześniejszy dostęp), aby rozpocząć grę nieco przed planowanym terminem premiery.

Jedyny wyjątek od tej prostej strategii czasu wydania konsoli dotyczy osób mieszkających w strefie czasowej Pacyfiku. Podobnie jak w przypadku wielu nowoczesnych wydań, gracze korzystający z PDT będą mogli uruchomić Tiny Tina’s Wonderlands nieco „wcześnie”, począwszy od godziny 21:00 24 marca. sztuczka z zamianą stref czasowych, jeśli chcą, ale jest to obecnie zaplanowany czas uruchomienia gry dla tego regionu.

Czytaj także  Battlefield 2042: każdy otwarty pistolet beta

A co, jeśli planujesz zagrać w Tiny Tina’s Wonderlands na PC? No cóż, właśnie wtedy sprawy zaczynają się komplikować. Oto aktualne czasy premier Tiny Tina’s Wonderlands na PC dla większości stref czasowych:

Czas pacyficzny: 24 marca – 16:00 PT
Czas wschodni: 24 marca – 19:00 ET
Brazylia Czas: 24 marca – 20:00 BRT
Greenwich Mean Time: 24 marca – 23:00 GMT
Czas środkowoeuropejski: 25 marca – 12:00 CET
Republika Południowej Afryki Czas standardowy: 25 marca – 01:00 AM SAST
Moskiewski czas standardowy: 25 marca – 02:00 MSK
Singapur Czas: 25 marca – 07:00 SGT
Japonia (czas standardowy): 25 marca – 08:00 JST
Australijski czas wschodni: 25 marca – 10:00 AET
Czas letni w Nowej Zelandii: 25 marca – 12:00 NZDT

Jak widać, globalny harmonogram wydań tej gry na PC jest znacznie bardziej rozłożony. Podczas gdy niektórzy gracze na PC będą mogli oficjalnie uruchomić grę wcześniej niż ich kuzyni konsolowi, inni mogą potrzebować trochę dłużej.

Należy również pamiętać, że Tiny Tina’s Wonderlands będzie obsługiwać grę międzyplatformową w momencie premiery (duży krok naprzód dla serii Borderlands). Tak więc, jeśli planujesz grać z kimś, kto korzysta z innej platformy lub znajduje się w innej strefie czasowej, może być konieczne odpowiednie dostosowanie harmonogramów.

Jak zawsze, pamiętaj, że terminy premier zawsze mają się zmienić lub po prostu mają na nie wpływ problemy z serwerem pierwszego dnia, które mogą uniemożliwić Ci uruchomienie gry w zamierzonym czasie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *