PlayStation State of Play czerwiec 2022: godzina rozpoczęcia i sposób oglądania

Wiadomości PlayStation State of Play czerwiec 2022: godzina rozpoczęcia i sposób oglądania

Wydarzenie PlayStation State of Play w czerwcu 2022 r. rozpocznie letni sezon ujawniania gier wideo. Oto, co musisz wiedzieć o prezentacji.

Zdjęcie: PlayStation Studios

PlayStation rozpocznie sezon ujawniania gier wideo w 2022 roku specjalną prezentacją stanu gry. Chociaż raporty sugerują, że nie będzie to największa prezentacja PlayStation w tym roku, czas rozpoczęcia nadchodzącego wydarzenia wciąż oznacza początek „Not E3 2022” w umysłach wielu fanów, którzy wciąż lamentują z powodu utraty największego corocznego wydarzenia ujawniającego gry.

Chociaż PlayStation nie było formalnie obecne na targach E3 od 2018 roku, od tego czasu firma zaprezentowała serię cyfrowych pokazów. Wydarzenia te dają graczom PlayStation większe szanse na spotkanie i rzucenie okiem na niektóre z największych nadchodzących gier Sony, ale każda prezentacja cyfrowa jest zwykle mniejsza niż tradycyjna prezentacja E3 z minionych lat. Rzeczywiście, zespół PlayStation robi wszystko, co w jego mocy, aby powiedzieć ludziom, że ich transmisja stanu gry z czerwca 2022 r. prawdopodobnie nie będzie zawierała niektórych ważnych ogłoszeń, na które czekają fani. Oznacza to, że jeśli szukasz istotnych aktualizacji gier takich jak God of War Ragnarök, następnej gry Spider-Man Naughty Dog lub jeszcze więcej informacji na temat niedoboru PS5… cóż, tym razem możesz nie mieć szczęścia.

Dobrą wiadomością jest to, że ta nadchodząca prezentacja wydaje się być czymś więcej niż tylko obowiązkiem. Ci, którzy szukają więcej informacji na temat zestawu słuchawkowego PSVR 2, z pewnością będą mieli sporo ujawnień, na które mogą się spodziewać, podczas gdy podobno podczas pokazu pojawi się zaskakująco duża liczba głównych gier innych firm. Rzeczywiście, transmisja może zostać wyróżniona przez tytuły takie jak Street Fighter 6 i Final Fantasy 16.

Czytaj także  Czy Kingdom Hearts trafi na Steam?

Oczywiście żadna z tych informacji nie ma znaczenia, jeśli nie jesteś w stanie obejrzeć rzeczywistej prezentacji. Mając to na uwadze, oto (prawie) wszystko, co musisz wiedzieć o nadchodzącej transmisji stanu gry na PlayStation w czerwcu 2022 r.

PlayStation State of Play czerwiec 2022: godzina i data rozpoczęcia

Wydarzenie stanu gry w czerwcu 2022 r. rozpocznie się 2 czerwca o następujących godzinach rozpoczęcia w określonych strefach czasowych:

  • 15:00 PST
  • 16:00 MST
  • 17:00 CT
  • 18:00 czasu EST
  • 22:00 UTC
  • 23:00 BST
  • 8:00 AEST

Wydarzenie jest obecnie zaplanowane na około 30 minut. Ponieważ PlayStation nie zapowiedziało, że podczas tej prezentacji będzie prezentowana gra, większość teorii sugeruje, że większość prezentacji będzie się składać z krótkich zwiastunów i aktualizacji różnych gier. Jeśli chodzi o czas rozpoczęcia wydarzenia, oznacza to, że będziesz chciał włączyć transmisję na czas, aby mieć pewność, że niczego nie przegapisz.

Jak oglądać transmisje na żywo ze stanu gry PlayStation z czerwca 2022 r

Jak zwykle najlepszym miejscem do obejrzenia prezentacji State of Play jest kanał PlayStation na Twitchu lub kanały YouTube. Tutaj znajdziesz firmowy kanał Twitch, podczas gdy ich kanał YouTube jest osadzony poniżej:

PlayStation State of Play 2022: plotki, przecieki i prognozy

Jak zauważyliśmy powyżej, kilka wielkich nazwisk prawdopodobnie pominie to wydarzenie State of Play. PlayStation potwierdziło, że ta prezentacja będzie w dużej mierze koncentrować się na informacjach o PSVR 2, a także ogłoszeniach od niektórych zewnętrznych partnerów PlayStation. Oznacza to, że wiele z największych nadchodzących gier ekskluzywnych na PlayStation, które wciąż nie mają daty premiery, prawdopodobnie nadal nie będzie miało daty premiery do końca programu.

Jednak plotki sugerują, że ta prezentacja może być nieco większa, niż sugerują najbardziej pesymistyczni fani PlayStation. Rzeczywiście, mówi się już, że takie nazwy jak Final Fantasy 16, Resident Evil i Street Fighter 6 pojawią się podczas prezentacji

Czytaj także  Animal Crossing: New Horizons - Najlepsze Geeky QR Codes

Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z naszym zestawieniem największych przecieków, plotek i prognoz ze stanu gry z czerwca 2022 r., o których obecnie wiemy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *